Connectiviteit & VoIP

Het communicatielandschap verandert in hoog tempo. Voor een stabiele internetverbinding, bellen of vergaderen met Teams of Zoom, is een goede verbinding cruciaal voor vlekkeloze communicatie. Wij zorgen ervoor dat de internetverbindingen altijd stabiel blijven.

Wat betekent VoIP? VoIP is de moderne variant van een telefooncentrale. Daarmee gaat het bellen via internet en omdat het in de cloud zit, kent deze vorm van bellen veel meer mogelijkheden dan vroeger. Zo kunnen er bijvoorbeeld makkelijk nummers worden toegevoegd of verwijderd, en zijn meerdere gesprekken tegelijk mogelijk.

Met VoIP kunt u bellen via een telefoontoestel, uw mobiel of zelfs via Teams voor optimale flexibiliteit en beschikbaarheid.

Snelle en betrouwbare internetverbindingen zijn cruciaal. Het wegvallen van internetverbindingen leidt direct tot vertraging en productieverlies. Wij kunnen zorgen voor back-up internet verbindingen zodat er altijd een werkende verbinding is.

Wij bieden volledige oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen. Dit doen we samen met onze partners, die alle kennis en expertise hebben op het gebied van VoIP en ????

Contact openemen?

Wil je meer weten of even sparren met ons?
Bel ons dan op 023 - 71 14 509 of vul het formulier hiernaast in.

© 2024 Ronin-ICT, All Rights Reserved