Over Ronin-ICT

Wie zijn wij?


Wij zijn Rogier van der Velde en Christiaan Kamstra, en vormen sinds 2008 het kernteam van Ronin. In 2023 is Michiel Bouwens er bijgekomen voor het commerciële stuk. Vanuit verschillende achtergronden maken wij het verschil door onze brede expertise en bedrijfskundig inzicht. Na een constructieve gedachtewisseling formuleren we onze beste ICT-oplossingen voor onze klanten. Onze jarenlange ervaring helpt ons om nauwkeurig vast te stellen wat het beste is voor de continuïteit en de veiligheid van uw ICT-omgeving.

Wat doen wij?


Al sinds 2008 adviseren en ondersteunen wij MKB organisaties in het snel veranderende ICT-landschap. Iedere ondernemer, van ZZP’er tot midden- en kleinbedrijf, wil het beste uit zijn organisatie halen. De juiste tools en automatisering van bedrijfsprocessen spelen daarbij een belangrijke rol. Wij begrijpen dat en samen met u kijken wij naar de oplossingen die het beste aansluiten bij uw bestaande ICT-infrastructuur, processen en de wensen van uw bedrijf.  

Digitale veiligheid staat daarbij altijd voorop en de oplossingen die wij bieden zijn daarop gericht en toekomstbestendig. Voor de continuïteit en veiligheid van uw ICT-omgeving is en blijft professioneel en proactief onderhoud noodzakelijk. Wij monitoren uw omgeving, houden hem up-to-date en zullen als we problemen of risico’s zien actie ondernemen.Je kunt ons gewoon bellen en wij zoeken altijd naar passende oplossingen of antwoorden; bijvoorbeeld in geval van storingen, bij vragen over uw systeem of de beveiliging van uw ICT-infrastructuur. Ook als iets buiten ons beheer valt bieden wij ondersteuning, soms kunnen we iets oplossen, een andere keer kunnen we aangeven waar het probleem ligt en wie mogelijk kan helpen. Periodiek geven wij aanbevelingen met betrekking tot uw ICT-infrastructuur.

Met de beheerdiensten en helpdesk van Ronin-ICT ben je altijd verzekerd van een goed werkende en veilige ICT-infrastructuur tegen een scherp maandelijks tarief. Met Ronin-ICT als partner kunt u zich met een gerust hart bezighouden met ondernemen!

Gewoon goed systeembeheer


Onze filosofie is: gewoon goed systeembeheer en een veilige ICT-omgeving. Niet onnodig ingewikkeld, wel met kwaliteit en gebaseerd op een doordacht plan zodat u erop kunt vertrouwen dat uw ICT-omgeving werkt zonder problemen. Als er dan onverhoopt toch een probleem optreedt, dan kunt u erop rekenen dat wij meteen customer service bieden zodat u snel weer verder kan.

 

Contact openemen?

Wil je meer weten of even sparren met ons?
Bel ons dan op 023 - 71 14 509 of vul het formulier hiernaast in.

© 2024 Ronin-ICT, All Rights Reserved