Wat zeggen onze klanten

Ronin doet het ICT beheer voor meer dan 60 klanten en is al meer dan 15 jaar dé ICT partner voor het MKB in de regio Haarlem. Wij gaan net een stap verder en met Ronin-ICT als partner kunt u zich met een gerust hart richten op ondernemen.

Brick Business Services

“Brick Business Services is een full service administratiekantoor. Wij verzorgen voor het midden en klein bedrijf de administratie. Naast deze services verzorgen wij ook de salarisadministratie voor cliënten. Ons kantoor adviseert startende ondernemers, maar ook gevestigde ondernemers om de volgende stap te maken. Zo kunnen wij ook voorzien in fiscaal advies en bieden wij juridische ondersteuning via onze partners.

Reeds sinds de oprichting van Ronin ICT zijn wij klant. Destijds zijn wij begonnen met de vraag om ondersteuning van de interne servers. Inmiddels (ont)(ver)zorgt Ronin onze complete software huishouding. 

Wanneer we een probleempje hebben dan weet Rogier dat meestal binnen een uurtje op te lossen. Ronin is voor ons onmisbaar geworden. We zijn zeer tevreden over de snelheid en klantvriendelijkheid.  De bereikbaarheid is echt ongelofelijk goed. 

Samen met Ronin zijn we altijd aan het kijken wat er beter, sneller en veiliger kan.
Zeker veiligheid is iets wat we in de afgelopen jaren sterk hebben verbeterd.

Regelmatig raad ik mijn clienten aan contact te zoeken met Ronin. 
In deze tijd kun je niet zonder goede ondersteuning op IT gebied als MKB ondernemer.
Aangezien onze ervaring zeer positief is raad ik mijn cliënten Ronin ook regelmatig aan."

Ivo Lemmens – Commercieel Directeur

Buhrs Packaging Technology

“Buhrs BV is een innovatieve fabrikant van verpakkingsmachines en systemen. Buhrs ontwikkelt , produceert en onderhoud verpakkingssystemen gericht op het verzend klaar maken van poststukken en pakketjes. Naar schatting zijn er 1000 van deze door Buhrs geleverde systemen wereldwijd in operatie.

In mijn rol als controller ben ik naast financiën ook verantwoordelijk voor de IT omgeving. Wij zochten twee jaar terug een betrouwbare partner die onze IT omgeving kon updaten en mede kon zorgen voor een soepele transitie ook voor ons zusterbedrijf in Japan.

De reden dat Buhrs gekozen heeft voor Ronin was met name het vertrouwen dat wij kregen in Ronin, vanuit de aanbieding, de snelle reactie op vragen en de mogelijkheid lokaal in Japan support te verlenen.

Nadat wij voor Ronin hadden gekozen is de migratie van de virtual servers en het omzetten van ca 20 werkplekken soepel verlopen. Wij zijn erg tevreden met de bereikbaarheid van Ronin, niet alleen voor ons maar ook voor onze Japanse collega’s. Indien er problemen worden waargenomen is er vaak al binnen een half uur een oplossing voor handen."

Willem-Jan Ruizendaal – CFO/IT

Intercel

“Intercel is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in accu-oplossingen voor elke toepassing. Naast een ruime voorraad accu’s – één van de grootste van Europa – creëren we in onze fabriek in Haarlem oplossingen op maat.

Intercel maakt sinds een paar jaar een enorme groei door waarbij snelle en adequate ondersteuning op het gebied van ICT een must is.

Met name de service en snelheid waarmee Ronin-ICT direct problemen oplost is voor ons van grote waarde. Ronin-ICT is een partij waar ze geen wachtrijen kennen en is toegankelijk voor iedere gebruiker.

Ronin-ICT heeft voor Intercel betekent dat het mogelijk wordt gemaakt dat (bijna) alle systemen vlekkeloos met elkaar draaien en integreren. Daarnaast wordt er bij issues altijd even verder gekeken dan alleen de eigen omgeving en denkt Ronin mee bij het zoeken naar een oplossing, ook als dat buiten het eigen beheer valt.

Wij zouden Ronin-ICT aanbevelen vanwege de snelle reactietijd en zeer snelle oplostijd."

Annelijn Blom – IT

Vandersnoek

“Vandersnoek vastgoedonderhoud is opgericht in 1868 en heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een specialist in het resultaat gericht realiseren van onderhouds- en verduurzamingsprojecten.

Wij zijn wij zeer tevreden over onze samenwerking met Ronin ICT. Destijds zochten we naar een betrouwbare partner die onze specifieke uitdagingen begreep en oplossingen kon bieden. Ronin ICT heeft aan deze verwachtingen voldaan en heeft aantoonbaar bijgedragen aan de verbetering van onze ICT-processen.

We zijn zeer te spreken over de geleverde service en de opgebouwde relatie met Ronin ICT. Wat vooral opvalt, is de proactieve aanpak en snelle respons van met name Rogier en Christiaan.

Wij bevelen Ronin ICT van harte aan bij andere bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare partner op het gebied van ICT-dienstverlening."

Leo Schuitemaker/Wim Halderman
Directie vandersnoek vastgoedonderhoud

© 2024 Ronin-ICT, All Rights Reserved