ICT-beveiliging

Cybercrime is een snelgroeiende vorm van criminaliteit en leidt tot enorme kosten binnen het MKB en kan zelfs het voortbestaan van een onderneming in gevaar brengen. Wij helpen om uw ICT-omgeving op een effectieve en betrouwbare manier te beveiligen en veilig te houden.

Nog regelmatig horen wij van relaties: ‘Ik maak me weinig zorgen om gehackt te worden, mijn data zijn niet zo interessant, we zijn bovendien een klein bedrijf.’ Een hacker denkt daar heel anders over. Die vindt een kleiner bedrijf een aantrekkelijke prooi, omdat MKB-organisaties hun beveiliging vaak onvoldoende op orde hebben. Wij kunnen u op de volgende manieren van dienst zijn:

Firewall op basis van Fortinet technology. Dankzij deze fysieke of virtuele firewalls wordt het netwerkverkeer van uw bedrijf beveiligd. Wij bieden een geïntegreerde beveiligingstoepassing die beschermt tegen vaak voorkomende cyberaanvallen en bedreigingen. Wij bieden uw bedrijf een managed firewall service waarbij u gebruik kunt maken van geavanceerde beveiligingsoplossing. Deze dienstverlening houdt in dat wij zorgen voor de benodigde hardware, en voor het up-to-date houden van de beveiliging en het beheer. Uw bedrijf hoeft dan niet langer zelf aanvullende, dure beveiling van de netwerkomgeving te organiseren. Wij bieden u een abonnement, wijzigen ervan is altijd mogelijk. 

E-mail security is van groot belang om uw e-mail te beveiligen. Ruim 80% van alle besmettingen vindt plaats via e-mail, u kunt hierbij denken aan de volgende manieren:

  • Spoofing, het namaken van e-mailberichten met een vervalst afzenderadres
  • Weblinks, links naar websites die zich voordoen alsof ze van een bedrijf zijn maar proberen uw gegevens te stelen
  • Malware, software die gebruikt wordt om computersystemen te verstoren, gevoelige informatie te verzamelen of toegang te krijgen tot private computersystemen
  • Spam, ongewenste e-mailberichten
  • Phishing, via een valse e-mail of website wordt gevraagd naar persoonlijke gegevens. Internetcriminelen kunnen dit ook vanuit uw bedrijfsnaam doen

Met de e-mailsecurityoplossing van Proofpoint zorgen we voor een robuuste beveiliging van al uw e-mailverkeer, inclusief het versleuteld verzenden van e-mail en eventuele bijlagen. 

Identity & access management

Identity & Access management (IAM) helpt organisaties met het beheren van digitale identiteit en toegang tot data, systemen en bronnen binnen uw organisatie. Ongewenste buitenstaanders kunnen niet langer binnendringen in het netwerk en bijbehorende cloud applicaties. Wij bieden diverse oplossingen van gerenommeerde fabrikanten zoals Fortinet en Thales om uw IAM te optimaliseren.

Contact openemen?

Wil je meer weten of even sparren met ons?
Bel ons dan op 023 - 71 14 509 of vul het formulier hiernaast in.

© 2024 Ronin-ICT, All Rights Reserved