WAB en Sales en Bier

Donderdag 12 december, Jopen Proeflokaal, Emrikweg 21 Haarlem
13:00 - 17:00

Inschrijven

WAB, Wet arbeidsmarkt in balans

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) treedt per 1 januari 2020 in werking. Met de wet verandert er veel, onder andere op het gebied van tijdelijke arbeidsovereenkomsten, transitievergoedingen, de bescherming van oproepkrachten, de WW premie bij vaste contracten etc. Kortom, het is van groot belang dat u en uw bedrijf zijn voorbereid op deze nieuwe wetgeving! Nathalie Wolters van Re:flex Advocaten zet uiteen wat de gevolgen van de WAB in uw specifieke situatie zijn.

Mr. Nathalie Wolters, Arbeidsrechtadvocaat en partner bij Re:flex Advocaten. Zij is sinds 2003 advocaat en specialiseerde zich al snel in het arbeidsrecht. Sinds 5 jaar vormt zij samen met Chantal van den Berg Re:flex Advodaten. Zij zijn gevestigd in Haarlem.

Succesvol zijn in sales: Toeval of structurele aanpak?

We zijn allemaal druk met de verkoop van onze producten en diensten. Netwerkbijeenkomsten, koud bellen, mailingen, etc. We halen alles uit de kast om succesvol te zijn en onze groeidoelstellingen te realiseren. Het vinden van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande contacten, we doen alsof we het belangrijk vinden. Wanneer was het laatste contact ook alweer? Met wie, en waarover?

Davey Daemen CRM consultant van Webrixs is gespecialiseerd in het structureren van de volledige klantenreis. Hij heeft jarenlange ervaring bij bedrijven in verschillende branches, met verschillende CRM vraagstukken.

CRM betekent een combinatie van bedrijfsstrategie├źn, software en processen die helpen bij het opbouwen van langdurige relaties tussen bedrijven en hun klanten.


Rondleiding door de brouwerij en proeverij

In de brouwerij wordt het Jopenbier gebrouwen, verwerkt en op fles of vat afgevuld.
De tour leidt langs alle facetten van het brouwproces van Jopen zoals het brouwhuis, het tankpark en de innovatieve bottellijn.
Na de rondleiding nodigen wij u uit om te gaan proeven!


Agenda

13.00Inloop 13.15Welkom - Marcus de Jong van Finesse Incasso Services 13.30WAB - Nathalie Wolters van Re:flex Advocaten 14.15Koffie en thee 14.30Succesvolle sales: Toeval of structurele aanpak - Davey Daemen Webrixs 15.15Intro door Jopenbier 15.45Rondleiding door de brouwerij en proeverij 16.45Afsluiting -Erik Groot van Ronin-ICT
Meld je nu aan voor het evenementWAB en Sales en Bier
Inschrijven