Cybersecurity

Donderdag 11 april, Crown Business Center Haarlem
14:30 - 17:00

Inschrijven

Cybercrime binnen het MKB

Wat zijn de gevaren en wat kan ik er tegen doen

Ondernemers maken zich weinig zorgen om hun digitale veiligheid, terwijl meer dan de helft van de MKB bedrijven in 2018 doelwit was van internetcriminelen door gebruik van verschillende methodes zoals Phising, ramsonware, spyware etc. met vaak nare gevolgen. En dan hebben we het nog niet over sterk aangescherpte privacy wetgeving (AVG)die van u eist goede maatregelen te treffen.

Fortinet maakt in een klein uur duidelijk waar de gevaren liggen voor uw organisatie en informeert u over mogelijkheden om u te wapenen tegen de alsmaar groeiende dreiging van Cybercrime!

Laat u ook altijd de deur van het slot als u op vakantie gaat?

Remco vertelt alles over de mogelijke impact van cyber-criminaliteit op uw organisatie en de wijze waarop u zich hiertegen met een verzekering kunt wapenen. We zullen het hebben over de melding van een datalek aan de Autoriteit Persoonsgegevens tot de omzet-schade die een onderneming oploopt als langere tijd niet gewerkt kan worden. Bijvoorbeeld door een gijzeling van het systeem.

Agenda

14.00Inloop 14.20Intro - Marcus de Jong, Finesse Incasso Services 14.30Cyber security presentatie - Frank van der Gaarden, en Toon van Hoof, Fortinet 15.30Koffie 15.45Cyber security insurance - Remco Louwrink, Zicht Adviseurs 16.30Afsluiten-en borrel - Erik Groot, Ronin-ICT 17.00Afsluiting
Meld je nu aan voor het evenementCybersecurity
Inschrijven